Carregant Esdeveniments

Taller: “Estratègies de gestió emocional per a mestres i professor@s”

Si ets mestr@ o professor@, estàs  considerat@ un dels col·lectius més vulnerables on l’estrès i l’esgotament professional són algunes de les conseqüències de la falta de revisió i acompanyament a la tasca educativa.

Els reptes que presenta el teu exercici professional dins del món educatiu, diàriament et posa davant de situacions complexes i difícils de gestionar. Aquesta situació, segurament et posa en contacte amb la teva pròpia vulnerabilitat com a professional i com a persona.

A l’inici d’aquest primer trimestre de curs, et proposem un taller on treballarem de manera teòrica i vivencial aquells aspectes que tenen a veure amb l’esfera emocional i l’autoconeixement, posant consciència i atenció a, per ampliar la mirada sobre aquells aspectes personals que et poden estar interferint en el desenvolupament de la teva tasca professional i en la teva salut emocional.

Un taller per a incorporar noves eines, reflexionar, sentir, expressar, compartir i reconnectar amb la il·lusió per la tasca professional.

 

Dimecres 24 de gener

Horari: 18h a 20h

Lloc: C/ Garrotxa, 33

Preu: 20€ per persona

Coordina: Laia Piqué, treballadora social i supervisora d’equips socioeducatius. Formada en gestalt, artteràpia i mediació familiar transformativa. Especialitzada en prevenció i acompanyament a famílies, infància i adolescència. Professora associada de la Universitat de Barcelona.

 

Per a més informació i inscripcions: CLICA AQUÍ