I jornades pedagògiques del programa #invulnerables

//I jornades pedagògiques del programa #invulnerables

I jornades pedagògiques del programa #invulnerables

L’ESPAI D’ACOMPANYAMENT FAMILIAR

un recurs de prevenció socioeducativa per a famílies i infants en situació de vulnerabilitat social

El passat 23 de setembre vam estar participant a les I Jornades Pedagògiques del Programa #INVULNERABLES on vam conduir el taller sobre “L’ESPAI D’ACOMPANYAMENT FAMILIAR: un recurs de prevenció socioeducativa per a famílies i infants en situació de vulnerabilitat social” projecte que hem creat des de CreaEspai. Volem aprofitar l’espai per donar les gràcies al programa #INVULNERABLES ja que va ser un plaer poder gaudir d’aquest acte al Caixafòrum i a totes aquelles persones que hi van participar. Us adjuntem l’article que va publicar La Vanguardia on es fa referència al nostre projecte (clica aquí).

2017-09-20T16:15:52+00:00 11 / 10 / 2016|Jornades|