SESSIONS INDIVIDUALS D’ACOMPANYAMENT FAMILIAR

Un espai individual i personalitzat on rebre orientació i assessorament per acompanyar als infants i adolescents 

Les sessions individual d’acompanyament familiar, són un recurs per a mares, pares i cuidadors principals que necessiteu orientació i assessorament davant dels dubtes i dificultats que us sorgeixen a l’hora d’acompanyar als vostres infants i adolescents. Es tracta d’un espai on rebre acompanyament alhora de revisar i reflexionar sobre les dificultats i les preguntes que us sorgeixen en el vostre dia a dia:

Com i quan he de posar límits? Com acompanyo les emocions i gestiono les meves? Com puc acompanyar i gestionar els conflictes? Com em puc comunicar i relacionar de manera més sana i respectuosa amb els infants i adolescents?

Treballem a partir d’acompanyar-vos a posar consciència sobre l’estil relacional que teniu amb els vostres fills/es, promovent l’autoconeixement i el treball personal, revisant la pròpia història familiar, les creences i els patrons familiars de la família d’origen, reforçant les potencialitats i observant les dificultats i com tots aquestes aspectes poden estar interferint o limitant el vostre rol parental en l’actualitat.

Les sessions individualitzades promouen la cura i el benestar personal i de la família oferint noves eines i recursos per a l’acompanyament a la infància i l’adolescència. És un espai que permet ampliar la mirada a noves maneres de fer, cosa que ajuda a minimitzar els nivells de por i angoixa.

L’espai té caràcter preventiu i reparador i els seus efectes són terapèutics. Treballem en un clima de seguretat i confidencialitat, que permet poder expressar-se lliurement i sentir-se escoltat sense judici. L’enfocament del servei es basa en la pedagogia sistèmica, la gestalt i l’acompanyament respectuós a la infància.

Com funciona?

  • Una primera entrevista d’exploració familiar.
  • Sessions d’una hora on poder explorar les problemàtiques i dificultats existents en relació a l’acompanyament dels fills/es (recomanem un mínim de 3 sessions).

Depenent de cada situació familiar podem recomanar:

  • Sessions familiars (amb la presència dels fills/es).
  • Sessions individuals amb els infants/adolescents.

Per a més informació: CLICA AQUÍ