SESSIONS D’ACOMPANYAMENT FAMILIAR

“Un espai individual on obtindràs noves eines i recursos per a ampliar la mirada a noves maneres de fer”

 

Les sessions individuals d’acompanyament familiar, et serviran d’ajuda davant dels dubtes i dificultats que et sorgeixen en el dia a dia, a l’hora d’acompanyar als teus fillxs, ja siguin infants o adolescents: Com i quan he de posar límits? Un límit és un càstig? Com acompanyo les seves emocions i alhora gestiono les meves? Com puc acompanyar i gestionar els conflictes? És normal que hi hagin conflictes? Com em puc comunicar i relacionar de manera més sana i respectuosa amb xls meus fillxs?

A les sessions abordarem aquells aspectes concrets que necessitis treballar i obtindràs noves eines i recursos per a aprendre a comunicar-te i relacionar-te de manera més sana i respectuosa amb els teus fillxs, alhora que descobrirem les principals característiques del seu moment evolutiu i quines són les seves necessitats bàsiques.

L’acompanyament familiar, t’ajudarà a rebaixar els nivells d’autoexigència, inseguretat, angoixa i por, i a reconnectar amb la confiança, l’equilibri i la humilitat, pilars bàsics en el rol matern i patern.

Com treballarem?

Treballem a partir d’acompanyar-te a posar consciència sobre l’estil relacional que tens amb el teu fillxs, promovent l’autoconeixement i el treball personal, revisant la pròpia història familiar, les creences i els patrons familiars de la família d’origen, reforçant les potencialitats i observant les dificultats i com tots aquestes aspectes poden estar interferint o limitant el teu rol parental en l’actualitat.

L’espai té caràcter preventiu i reparador i els seus efectes són terapèutics. Treballem en un clima de seguretat i confidencialitat, que et permet poder expressar-te lliurement i sentir-te escoltat/a sense judici.

Com funciona?

  • Una primera entrevista d’exploració familiar (2h).
  • Sessions d’una hora on explorarem les problemàtiques i dificultats existents en relació a l’acompanyament dels fillxs.
  • Sessions presencials i per skype.

 

Més informació

Sol·licita una primera entrevista gratuïta: CLICA AQUÍ