Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

TALLER “L’INFANT COM A MIRALL”

TÈCNIQUES TEATRALS PER A L’AUTOCONEIXEMENT

Sovint l’infant amb la seva actitud et fa de mirall dels teus propis conflictes interns, de com et sents, de com et veus a tu mateix@… Tot això et pot donar moltes pistes per aprendre a millorar les relacions amb el teu fill/a o alumn@, a poder resoldre els conflictes, a tenir una mirada més profunda de tu mateix@. Tot allò que no t’agrada del teu fill/a o del teu alumn@ diu coses de tu, tens ganes de descobrir-les?

En aquest taller treballarem a través de les eines que ens proporciona el teatre i el moviment amb els següents objectius:

  • Connectar amb el nen/a interior
  • Empatitzar amb la visió i la vivència de l’infant.
  • Descobrir quina part de la conducta de l’infant em reflecteix una conducta pròpia.
  • Detectar quines són les meves reaccions davant d’aquestes conductes i reconèixer si són o no la millor estratègia per aconseguir una comunicació amorosa i per trobar una solució al possible conflicte.

 

DISSABTE 17 DE NOVEMBRE

HORARI: 10h a 14h

LLOC: C/Hipòlit Lázaro, 26 local (Metro L4 Joanic)

PREU: 40€ persona

 

Coordina:

Núria Gros Carmona (Pedagoga, educadora social i terapeuta gestalt especialitzada en infància i adolescència. Formada en criança ecològica i pedagogia sistèmica).

Andrea Artero (Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre. És actriu de teatre i audiovisual. Com a coach treballa posant les eines del teatre i el moviment a disposició de tota aquella persona, intèrpret o des qualsevol altre professió, que tingui un objectiu personal o professional).

Per a més informació i inscripcions: CLICA AQUÍ