Carregant Esdeveniments

“TROBADES AMB LA TRIBU”

GRUP PER A ADOLESCENTS (11 a 14 anys)

 

Tens fill@s adolescents d’entre 11 i 14 anys?? Els hi proposem un grup per a compartir i explorar les emocions, la pròpia identitat, la relació amb els altres i quins personatges posen en joc. Serà un espai per a que prenguin consciència de si mateix@s i puguin aprendre a mostrar-se de manera més autèntica. Un espai on adquirir noves habilitats socials (resolució de conflictes, estils de comunicació i relació, gestió de límits, gestió de la frustració i la impulsivitat…). Treballarem a partir de l’expressió creativa, l’art, el teatre, el moviment i el joc espontani.

Inici 1 d’octubre ’18

Dilluns de 18h a 19:30h

Dates: 1, 8, 15, 22, 29 d’octubre, 5, 12, 19, 26 de novembre i 3, 10, 17 de desembre.

Preu: 200€ (trimestral) o 80€ (mensuals).

LLOC: C/Hipòlit Lázaro 26  (Metro L4 Joanic)

 

COORDINEN:

Núria Gros, pedagoga, educadora social i terapeuta gestalt especialitzada en infància i adolescència. Formada en criança ecològica i pedagogia sistèmica

Laia Piqué, treballadora social, terapeuta gestalt i supervisora d’equips socioeducatius. Formada en artteràpia i mediació familiar transformativa. Especialitzada en prevenció del maltractament infantil i acompanyament a famílies, infància i adolescència. Professora associada de la Universitat de Barcelona.

 

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS CLICA AQUÍ

Grups reduïts, places limitades!!!