Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Els conflictes i l’agressivitat sovint són un dels aspectes que més dificultats ens genera als adults alhora d’acompanyar als infants. Això és degut a que la nostra mirada cap als conflictes i l’agressivitat és que són coses i sentiments que no haurien de passar, que són dolents…. aquestes idees les tenim perquè vivim en una societat que reprimeix la ràbia i l’agressivitat. Alhora que els adults no tenim eines per acompanyar-ho perquè a nosaltres no ens han acompanyat de petits a gestionar l’agressivitat i els conflictes. En aquesta xerrada parlarem sobre la ràbia, l’agressivitat, i els conflictes… i com acompanyar als nostres infants.

Coordinen:

Laia Piqué (Treballadora social, formada en gestalt, artteràpia, mediació familiar transformativa i supervisió d’equips de l’àmbit socioeducatiu. Especialitzada en prevenció i intervenció en situacions de maltractament infantil, etapes de desenvolupament i necessitats bàsiques)

Núria Gros (Educadora social i pedagoga, especialitzada en acompanyament respectuós a la infància i adolescència. Formada en pedagogia sistèmica i gestalt).

Per a més informació i inscripcions: CLICA AQUÍ
Les PLACES són LIMITADES, us hi esperem!