Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

XERRADA: “L’acompanyament emocional a l’institut, una qüestió integral: alumnes, professorat i famílies”

Dirigida a: professorat, AMPAS, educadors, personal de serveis educatius, agrupacions juvenils, administració pública i famílies.

 

A la xerrada parlarem sobre la importància de acompanyament emocional a l’institut, entenent l’institut com un sistema de prevenció, un espai de cura, suport i gestió emocional per a tots els seus integrants: famílies, alumnes i professorat.

Compartirem diverses propostes de millora per vetllar pel benestar del diferents integrants, entre elles:

  • Integrar a l’educació les necessitats afectives i vitals dels adolescents. Entendre l’aula com un sistema que ha de vetllar pel seu benestar de manera holística.
  • Crear espais d’acompanyament, revisió i suport a la tasca professional que integrin aspectes tècnics i de gestió emocional que actuïn a nivell preventiu de l’esgotament professional del professorat.
  • Assessorament pedagògic en noves pedagogies, des de la mirada de l’acompanyament respectuós, formacions i reciclatge professional que integri la part humanista.
  • Validar i incloure a les famílies com a parts integrants de l’institut, fomentar espais preventius que les orientin i acompanyin davant dels reptes i dificultats a l’hora d’educar als seus fills.

 

Dimecres 29 de novembre

LLOC: C/Garrotxa, 33. BARCELONA

HORARI: 19h a 20:30h

PREU: 15€ persona

Coordinen:

Núria Gros: Educadora social i pedagoga, especialitzada en acompanyament respectuós a la infància i adolescència. Formada en pedagogia sistèmica i gestalt

Laia Piqué: Treballadora social i supervisora d’equips socioeducatius. Formada en gestalt, artteràpia i mediació familiar transformativa. Especialitzada en prevenció i acompanyament a famílies, infància i adolescència.

Per a més informació i inscripcions: CLICA AQUÍ

Les places són limitades, us hi esperem!