Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

És necessari posar consciència sobre quina és la manera en que els professionals de la infància (mestres, professors, educadores/es socials, treballadors/es socials, pedagogs/gues…) acompanyem als infants. És necessari crear una relació i entorn que respecti a l’infant i el contempli des d’una mirada àmplia i integradora. Només si podem generar relacions més democràtiques i respectuoses amb els infants, podrem canviar la manera de relacionar-nos a nivell social.

És imprescindible oferir-vos als professionals espais on pugueu conèixer altres formes de relacionar-vos amb els nens i nenes, alhora que és imprescindible que coneguem en profunditat el món de l’infant per entendre quines són les necessitats autèntiques que es deriven de cada etapa evolutiva i així, poder acompanyar d’una manera més conscient.

Parlarem sobre: etapes de desenvolupament i necessitats bàsiques, acompanyament emocional, espais preparats i el paper de l’adult.

“Cada nen és un ésser complex que constantment ens planteja nous problemes, però, com a organisme, les seves necessitats més elementals han de concordar amb les de tota la vida orgànica que hi ha sobre la terra. Si no respectem aquest principi fonamental, no podem esperar que un organisme es desenvolupi sense problemes i tingui “un sentiment positiu de la vida”; per altra banda, la desatenció sistemàtica de les necessitats bàsiques de la vida acaba amenaçant no només a la força vital de l’individu, sinó la de tota l’espècie”. Wild, Rebeca. (2007).

 

DATA I LLOC

20 de novembre a BARCELONA (C/Garrotxa, 33)

Horari de 19h a 20:30h

PREU: 15€ persona

Coordina: 

Núria Gros (Educadora social i pedagoga, especialitzada en acompanyament respectuós a la infància i adolescència. Formada en pedagogia sistèmica i gestalt).

Per a més informació i inscripcions: CLICA AQUÍ
Les places són limitades, us hi esperem!