Laia Piqué Liquete, Terapeuta Gestalt i Sistèmica

Trajectòria vital i professional

Terapeuta gestalt, terapeuta familiar sistèmica i artterapeuta. Diplomada en treball social, mediadora familiar i comunitària. Membre de l’Associació Espanyola de Teràpia Gestalt (AETG) i en formació del programa SAT de Claudio Naranjo. Supervisora d’equips socioeducatius per la Diputació de Barcelona i docent del Màster i Postgrau en violència familiar a IL3-Universitat de Barcelona.

Atenció psicosocial de les persones

La meva trajectòria com a professional de la relació d’ajuda comença l’any 2003, treballant en diferents projectes i serveis vinculats a l’atenció psicosocial de les persones. A l’administració pública l’any 2005, inicio la meva carrera professional en l’àmbit de la protecció i l’atenció a la infància i l’adolescència en situació d’alt risc (EAIA). Després de gairebé 10 anys, acompanyant infants i famílies, vaig adquirir una àmplia experiència en relació als bons tractes a la infància i en l’assessorament i acompanyament a mares i pares sobre com incorporar i desenvolupar pautes més saludables i nutritives en l’educació i acompanyament emocional dels seus fillxs.

Acompanyament Terapèutic: No podem donar el que no tenim

Un dels grans aprenentatges fet durant aquests anys, ha estat que com a adultxs no podem donar el que no tenim, i que per tant, és impossible oferir un acompanyament respectuós a la infància i l’adolescència si primer no comencem a mirar-nos a nosaltres com a persones. D’aquí, sorgeix la meva necessitat d’ampliar els meus coneixements per a poder realitzar un acompanyament terapèutic més profund que ajudi a treballa la pròpia història personal, i aquelles situacions del passat i del present actual que ens poden estar contaminant, interferint i alhora complicant la nostra salut emocional i revertint en un ambient familiar conflictiu i poc amorós. És des d’aquesta mirada, que inicio la meva carrera com a terapeuta d’adults a nivell individual i també acompanyant processos de parella.

Acompanyar a grups humans

La meva experiència es fruit d’anys de treball i integració entre la teoria i la pràctica, d’acompanyar a grups humans, de treballar a nivell terapèutic amb persones que han tingut la valentia de buscar a dins seu aquelles respostes per a poder sanar ferides i posar consciència a la transmissió del patró intergeneracional que sovint ens emmalalteix, per a viure en definitiva de manera més sana i saludable amb el que la vida ens porta en el present. El que la vida ens depara és difícil de controlar, però si podem decidir que fem amb allò que la vida ens ofereix.

Acompanyar processos individuals i familiars m’apassiona

Em sento molt afortunada amb la feina que realitzo, m’apassiona i agraeixo acompanyar processos individuals i familiars, compartir vivències i experiències, dificultats, pors i alegries, en un clima de confidencialitat, respecte i no judici, partint d’una mirada respectuosa i holística, on la confiança és el pilar fonamental per a poder caminar juntxs. Dins de la meva trajectòria vital i per a poder desenvolupar la meva pràctica professional, ha estat i continua sent essencial el meu treball terapèutic personal d’autoconeixement i autoobservació, ingredients indispensables com a terapeuta: “com a dins fora”.

“Conegui totes les teories. Domini totes les tècniques, però quan toqui una ànima humana sigui només una altra ànima humana”. Carl. G. Jung

Per contactar amb mi clica aquí.

Si ho prefereixes em pots trucar al 620 085 533 o enviar-me un WhatsApp 620 085 533.

Per contactar amb mi clica aquí.

Si ho prefereixes em pots trucar al 620 085 533 o enviar-me un WhatsApp 620 085 533.

Veure més informació a Linkedin