Laia Piqué

Trajectòria vital i professional

Estic diplomada en treball social, sóc terapeuta gestalt, formada en artteràpia, mediació familiar transformativa i supervisió d’equips professionals de l’àmbit socioeducatiu. Especialitzada en prevenció i tècniques d’intervenció en situacions de maltractament infantil, etapes de desenvolupament i necessitats bàsiques infantils. Acompanyament a famílies, infància i adolescència. Supervisora ​​d’equips professionals de l’àmbit social i educatiu. Professora associada de la Universitat de Barcelona i del Postgrau en Detecció i Intervenció de la Violència Familiar (IL3-UB). Co-creadora de CreaEspai serveis i recursos socioeducatius.

Després d’anys treballant en l’àmbit de la protecció i l’atenció a la infància, l’adolescència i les famílies, vaig decidir continuar caminant la meva professió brindant espais de suport, supervisió i cura per a professionals de l’àmbit social i educatiu, així com seguir en l’acompanyament i l’orientació a les famílies en la cura i atenció dels seus fills i filles des de la base de l’acompanyament respectuós a la infància.

Dins de la meva trajectòria i com a professional de la relació d’ajuda, és essencial el meu treball personal d’autoconeixement, autoobservació i practicar l’escolta interna per estar més present i disponible per acompanyar a l’altre de manera més plena i conscient.

Em sento molt afortunada amb la feina que realitzo, acompanyar processos humans, compartint vivències i experiències, dificultats, pors i alegries, en un clima de confidencialitat, respecte i no judici, partint d’una mirada respectuosa, holística i integradora, que em permet créixer dia a dia com a professional i com a persona.

“Conegui totes les teories. Domini totes les tècniques, però quan toqui una ànima humana sigui només una altra ànima humana”. Carl. G. Jung

Formació i experiència

 • Diplomada en Treball Social. Universitat de Barcelona. Col·legiada 6431.

 • Formació en Teràpia Gestalt. Gestalt Barcelona.

 • Supervisó d’Equips Professionals Socioeducatius. Formació del COTS-Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

  • Membre de la Borsa de Supervisors/es del COTS de Catalunya.
 • Postgrau en Gestalt infantil. L’acompanyament socioieducatiu a l’infant des de l’enfocament gestàltic. Institut Integratiu. Barcelona.

 • Diploma Inicial en Artteràpia. Metàfora Barcelona. Centre d’arts visuals i artteràpia.

 • Postgrau Expert Universitari en Prevenció i Tècniques d’Intervenció Psicològiques en Situacions de Violencia i Maltractament. Universitat de Girona.

 • Postgrau en Mediació Comunitària i Resolució de Conflictes. Universitat de Barcelona.

  • Membre Oficial del Registre de Mediadors/es en l’Àmbit de Família del Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya.
Veure més informació a Linkedin